عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

تأمین ارز کالا‌های اساسی با نرخ مصوب ۲۸۵۰۰ تومان برای سال آینده

معاون اول رئیس جمهور گفت: آرامش بازار شب عید و ماه مبارک رمضان بسیار مهم است و تثبیت و کنترل قیمت‌ها توسط وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌ها در مقطع فعلی از راهبرد‌های دولت است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 23
کد خبر: ۲۷۱۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا عارف عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد تنظیم بازار، افزایش بازرسی‌ها و نظارت و همچنین مقابله با محتکرین را از اقدامات و اولویت‌های اصلی دولت و ستاد تنظیم بازار برای برقراری آرامش اقتصادی در چند ماه گذشته برشمرد و تأکید کرد: دستگاه‌های نظارتی با قوت و جدیت نظارت بر قیمت‌ها و برخورد با محتکرین را ادامه دهند چرا که با تدابیر اندیشیده شده کالا‌های اساسی با ارز مصوب نیمایی و ترجیحی در چند ماه گذشته تأمین شده است، اما عده‌ای سودجو با برهم زدن فضای روانی جامعه به دنبال گران فروشی و سو استفاده هستند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با قدردانی از شهرداری تهران برای کمک به دولت در راستای توزیع کالا‌های اساسی، از وزارت جهاد کشاورزی خواست با هماهنگی شهرداری تهران از ظرفیت میادین میوه و تره‌بار برای عرضه کالا‌های تنظیم بازاری حداکثر استفاده شود.

همچنین در این جلسه به وزارت جهاد کشاورزی اجازه قیمت‌گذاری و کنترل نظارت جدی بر بازار در محصولات کشاورزی به ویژه کالا‌های مصرفی ماه مبارک رمضان و ایام عید داده شد.

همچنین در این جلسه اعلام شد، ارز کالا‌های اساسی با نرخ مصوب ۲۸،۵۰۰ تومان برای سال آینده تأمین می‌شود و میزان ارز مورد نیاز برای تأمین کالا‌های اساسی تغییری نخواهد داشت.

در ادامه این جلسه، گزارشی از مقایسه روند تغییرات میانگین قیمت کالا‌های منتخب در کشور ارائه شد.

همچنین شرکت ملی صنایع پتروشیمی گزارشی از تنظیم بازار محصولات پتروشیمی، برنامه‌ریزی برای محصولات دارای کمبود و عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی ارائه کرد.

در این جلسه که وزرای امور اقتصادی و دارایی، دادگستری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، صنعت، معدن و تجارت، جهادکشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس‌کل بانک مرکزی، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، سخنگوی دولت، دبیر هیأت دولت، شهردار تهران و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، مقرر شد گزارش نظارت‌ها و بازرسی‌های انجام شده توسط اتاق اصناف و دستگاه‌های نظارتی به طور مرتب در جلسات ستاد تنظیم بازار ارائه شود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر